Lid Worden?

 

Ons Diemen stelt de belangen van een groen en leefbaar Diemen voor al haar bewoners, ook voor de volgende generatie, voorop. Als lid steun je ons in deze unieke opgave. Dit is het moment om te kiezen voor Ons Diemen en om ons dorp, met haar eigen waarde, door te geven aan de volgende generatie! 

Word vandaag nog lid! Lid worden kan al vanaf 20 euro per jaar en is mogelijk vanaf 16 jaar.
De contributie kan overgemaakt worden op rekeningnummer -  NL37 SNSB 0705881393 ten name van Ons Diemen te Diemen, onder vermelding van Contributie + jaartal.

Giften en donaties
Wanneer je (nog) geen lid wilt worden van de partij, is een gift van harte welkom! Giften aan politieke partijen zijn aftrekbaar van de belasting. Je kunt de donatie overmaken op rekeningnummer - NL37 SNSB 0705881393 ten name van Ons Diemen te Diemen, onder vermelding van gift.

Je kunt Ons Diemen ook steunen met een periodieke gift, legaat of erfenis. Fiscaal aantrekkelijk, zodat het geld volledig kan worden ingezet om op te komen voor de belangen van iedere inwoner van Ons Diemen zonder enige uitzondering.

Iedere bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom om Ons Diemen te steunen. Hartelijk dank!
 
Meedenken

Vanaf september kunnen Inwoners op maandagavond altijd bij ons aan tafel aan schuiven tijdens het inloop halfuurtje. Tijdens dit halfuurtje kunt u uw vragen of ideeën met ons delen. 

Wij blijven graag in contact met inwonersgroepen over wat er speelt in uw straat, buurt of wijk. 

Als inwonersgroep kunt u met meerdere inwoners tegelijk hiervan gebruik maken. 

Meld u wel even van tevoren aan op [email protected] of via onderstaande formulier.

Contact formulier

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.